Як приховати попередній перегляд повідомлень Slack на екрані блокування

| | 0 Comments| 7:16 AM
Categories:

Немає дефіциту програм для обміну повідомленнями для мобільних пристроїв і комп’ютерів, але можна з упевненістю сказати, що більшість програм не призначені для роботи. Програми для обміну повідомленнями, які починалися як соціальні програми, зазвичай не переходять у нішу продуктивності. Ось чому Slack продовжує займати перше місце в цій конкретній області. Незважаючи на багато функцій, які мають інші програми для обміну повідомленнями, вони не можуть замінити Slack. Тим не менш, Slack довго не помітив функцію, яку мають інші додатки для обміну соціальними повідомленнями. Досі ви не могли приховати попередній перегляд повідомлень Slack на заблокованому екрані.

Приховати попередній перегляд повідомлень Slack

Програми Slack для iOS та Android щойно оновлено. Тепер ви можете приховати попередній перегляд повідомлень Slack на заблокованому екрані за допомогою налаштувань програми. Оновіть програму, а потім відкрийте її.

  9 найкраще програмне забезпечення для відображення мережевих діаграм і топології

Торкніться кнопки переповнення у верхньому правому куті й у панелі навігації торкніться Налаштування.

На екрані налаштувань натисніть Сповіщення. На екрані сповіщень вимкніть параметр «Включити попередній перегляд повідомлення».

Наступного разу, коли ви отримаєте повідомлення, push-сповіщення на заблокованому екрані лише повідомить вам, від кого це повідомлення. Фрагменту з початку повідомлення не буде.

Налаштування застосовується до всіх каналів і всіх типів повідомлень, наприклад, згадки про прямі повідомлення тощо. Ви не можете застосувати ці налаштування до окремого каналу чи конкретного контакту, що трохи прикро. Ви можете мати приватні канали на Slack, і саме для них вам може знадобитися налаштування, а не для всіх каналів і контактів.

  Як витягнути та змінити значки на Mac

Краще пізно, ніж ніколи

Це досить базова функція, що стосується програм для соціальних повідомлень, таких як Facebook Messenger і Whatsapp. Виникає питання, чому Slack так довго додав його.

Причина насправді досить проста. Slack — це програма, яку ви використовуєте для роботи. Малоймовірно, що ви надсилаєте чи отримуєте повідомлення, які були б соромними, якщо їх читати з заблокованого екрана. Це загальна надія, хоча мало що завадить людям надсилати невідповідні повідомлення через Slack.

Додавання цієї функції вітається, оскільки, хоча робочі повідомлення не є особистими, вони все одно можуть містити конфіденційну інформацію. Наприклад, ви можете надіслати облікові дані для входу колезі через Slack або ви також можете обговорити події зустрічі через Slack. Справа в тому, що ви, можливо, не хочете, щоб ваші повідомлення Slack читалися з екрана, і з поважної причини. Тепер є спосіб запобігти цьому.

  Як відновити зображення перегляду в пошуку зображень Google