Metal Slug Defense випущено для Android та iOS [Review]

| | 0 Comments| 2:48 AM
Categories:

Metal Slug — це гра Neo Geo (Аркада на базі SNK), вперше випущена в квітні 1996 року, коли 16-розрядна версія не була модною, це було все, що у нас було. На момент його виходу графіка на Metal Slug була такою ж шаною Unreal Engine 4Сьогодні демонстрації з роздільною здатністю 4K. Варіанти ігрового процесу були обмежені скролерами зверху вниз або збоку, Metal Slug потрапив до останньої категорії, будучи грою з бігом і зброєю. Metal Slug привніс елемент чудової анімації, жорстокості, кровопролиття, безліч персонажів із елементом серйозної тупості, що миттєво став класикою. До цього дня випускаються нові ігри, а старі перевидаються (і однаково цінуються) практично на кожній платформі. Щоб обмежитися сферою мобільних ігор, SNK випустила Metal Slug Defense, доступну безкоштовно для iOS та Android. Давайте подивимося, як це буде в новому віці.

Metal Slug Defense — це гра оборони замку з додатковою перевагою, що відбувається у всесвіті Metal Slug. Ви зіткнетеся зі своїм супротивником, який сидить на іншому кінці екрану. Вам дається енергетична панель, яка визначає рівень і частоту одиниць, які ви можете випустити. Є дві валюти: легко зароблені золоті квитки та покупка медалей у програмі. Медалі, як правило, відкривають майже все, від одиниць до оновлення бази, тоді як золоті квитки використовуються для незначних покупок.

Як перемотати відео YouTube вперед і назад на десять секунд [Android]

Ігровий процес

У грі відсутній класичний аспект Metal Slug, який стріляє все, що рухається, натомість вона дає вам обмежений контроль над одиницями, які ви випускаєте, кожен з яких має унікальну функцію, кожен з яких має єдину мету знищити ворога, просто і простий. Одиночні місії дуже прості; вони повинні бути для нових гравців, щоб отримати уявлення про те, як найкраще орієнтуватися в грі. Вам надається панель AP (з можливістю оновлення), яка визначає кількість енергії, яку ви маєте для розгортання одиниць. Ваша мета – врятувати свою базу від знищення, повністю і повністю знищивши базу супротивника. У міру просування одиночних місій вам буде запропоновано подолати безліч ворогів і баз, які розвиваються. Існують щоденні нагороди за вхід, а також досягнення для розблокування. Крім того, є режим Wi-Fi, щоб пограти з друзями та сім’єю, де ви отримаєте повну розвагу.

Як встановити розширення Chrome для комп’ютера на Android

Історія

Для початку не так багато історії, хоча як нагадування до класичного аркадного стилю оповідання, ви познайомитеся з прокручуванням тексту над зображенням ваших персонажів. Ви можете прискорити його, доторкнувшись до екрана, оскільки це практично не впливає на саму гру (також як класичні аркадні ігри).

Графіка та звук

Зберігаючи вірність природі Metal Slug, нічого не було змінено або змінено, щоб відчужувати основну базу шанувальників, на щастя, у зв’язку з тим, що на ринку мобільних ігор зараз надмірно використовується 16-розрядна графіка, Metal Slug є як вдома, і нічого втрачати. багато запропонувати, оскільки вони робили це досить довго, щоб знати, як найкраще використовувати цей засіб. Хоча це може бути просто придиркою, меню також було розроблено, щоб зосередитися на 16-розрядних витоках гри, але, здається, вони зосереджені менше на меню, ніж на фактичній грі, залишаючи користувачів без натхнення. Звук був стабільним, чітким, з класичною музикою, якщо ви грали в Metal Slug в епоху аркад, ви можете просто перенестись у минуле.

Як керувати якістю відтворення через стільникові та Wi-Fi мережі для програми TV в iOS 10

Висновок

Це весела і, можливо, захоплююча гра, має величезну цінність відтворення, особливо в багатокористувацькому режимі через Wi-Fi (якщо у вас є бажаючі учасники), гра безкоштовна, і, безперечно, варто спробувати хоча б раз, просто пройдіться багатослівними підручниками та ви будете готові підірвати NPC в найкоротші терміни. Я збираюся продовжувати грати в цю гру навіть після завершення огляду.

Завантажте Metal Slug Defense для iOS

Завантажте Metal Slug Defense для Android