Як скасувати надсилання та редагувати повідомлення на iPhone

| | 0 Comments| 2:01 AM
Categories:

Якщо ви часто робите помилки або надсилаєте повідомлення, не замислюючись, iMessage допоможе легко виправити ваші помилки та врятувати себе від збентеження. Тут ми покажемо вам, як редагувати та скасовувати надсилання текстів iMessage на вашому iPhone або iPad.

Як скасувати надсилання та редагувати повідомлення на iPhone

iMessage пропонує вам два варіанти виправлення помилок під час надсилання комусь повідомлень. Натисніть і утримуйте текстову підказку, щоб знайти параметри «Редагувати» та «Скасувати надсилання», а потім виберіть, що ви хочете зробити. Це так просто.

Ви можете скасувати надіслане повідомлення протягом двох хвилин після його відправлення, а можливість редагування повідомлення з’являється протягом 15 хвилин після того, як ви надсилаєте повідомлення. Зауважте, що ви можете редагувати повідомлення лише п’ять разів.

  4 способи виправити SMITE Не вдається підключитися до Steam

Поки у вас є час для редагування чи видалення, повідомлення надсилаються одразу й без затримки, на відміну від скасування надсилання електронних листів у програмі «Пошта» на вашому iPhone. Це означає, що кожен, хто одразу прочитає повідомлення, зможе побачити, що ви надіслали. Одержувач також може прочитати iMessage, не повідомляючи відправника про те, що він прочитав його. Тож ви ніколи не можете бути впевнені, чи хтось бачив ваше перше повідомлення.

Це також працює лише для людей, які також мають iMessage. За синіми текстовими бульбашками можна дізнатися, чи має людина, якій ви надсилаєте повідомлення, iMessage. Функції скасування надсилання та редагування не працюватимуть для зелених повідомлень, які є звичайними текстами SMS.

  Як зберегти GIF-файли на iPhone techukraine.net

Чи можуть інші побачити, якщо ви редагуєте чи скасовуєте надсилання повідомлення?

Так, одержувач може бачити, якщо ви редагуєте або скасовуєте повідомлення, оскільки під ним з’явиться невелика примітка. Однак вони не зможуть побачити вміст вихідного повідомлення, яке не було надіслано.

Однак вони зможуть побачити вміст відредагованого повідомлення. Це означає, що ви не можете повернутися та відредагувати старі повідомлення без відома всіх.

Коли потрібно редагувати або скасувати надсилання повідомлення?

Важливо зазначити, що хоча ця функція зручна, ви не повинні надсилати повідомлення іншим, які ви не хочете, щоб вони прочитали.

Можливість редагувати повідомлення чудово підходить для виправлення помилок друку та є кращою, ніж надсилання додаткового тексту (і, отже, іншого ping), що пояснює, що ви мали на увазі. Функція «Скасувати надсилання» корисна, якщо ви надіслали повідомлення не тій особі, надіслали загалом непотрібний текст або у випадках, коли ви помилково натиснули кнопку «Надіслати» занадто рано.

  6 найкращих веб-сайтів для шаблонів холодної електронної пошти

Перш ніж скасувати надсилання повідомлення, пам’ятайте, що одержувач міг би його прочитати одразу. Також можливо, що вони можуть зробити це, не попередивши вас. Тож поспішайте скасовувати надсилання iMessages на своєму iPhone, якщо хочете уникнути таких ситуацій.