Як позначити людей у ​​своїй історії в Instagram після того, як ви її опублікували

| | 0 Comments| 6:29 PM
Categories:

Ви коли-небудь публікували повідомлення у своїй історії в Instagram, а потім зрозуміли, що забули позначити свого друга? Не видаляйте пост і починайте спочатку! Існує простий спосіб позначити друзів в Instagram Stories, які ви вже опублікували.

Як позначити когось у своїй історії в Instagram після публікації

Якщо ви забули позначити когось у своїй історії Instagram, ви завжди можете видалити історію та повторно опублікувати її з тегом. Видалити Instagram Story не так вже й складно, але вам доведеться почати публікацію спочатку.

Існує набагато простіший спосіб позначити обліковий запис у опублікованій історії:

1. Торкніться рожевого або сірого кільця навколо зображення профілю Instagram, щоб відкрити свою історію.

  Як завантажувати зображення безпосередньо в Instagram з будь-якого додатка

2. Торкніться піктограми «Більше» у нижньому правому куті вашої історії.

3. Натисніть «Додати згадки» в меню.

4. Торкніться облікових записів, які потрібно позначити. Ви можете шукати облікові записи за допомогою панелі пошуку вгорі.

5. Натисніть Додати внизу.

Щойно ви додасте облікові записи таким чином, ці люди отримають DM із повідомленням про те, що ви згадали їх у своїй історії. Потім вони можуть додати публікацію безпосередньо до власної історії, якщо захочуть.

Чим використання кнопки «Додати згадки» відрізняється від наклейки зі згадками

Можливо, ви вже знаєте, що можете позначати людей у ​​своїй історії в Instagram, перш ніж опублікувати її, використовуючи наклейку згадки або просто ввівши ім’я користувача в історію. Ці обидва методи ви використовуєте лише до публікації історії. Кнопка «Додати згадки» стає доступною після публікації історії.

  Як виділити текст в історії Instagram

Інша відмінність між цими методами полягає в тому, що наклейка зі згадуванням відображатиме ім’я користувача цього облікового запису у вашій історії, тобто будь-який глядач може торкнутися цієї наклейки, щоб переглянути позначений обліковий запис. Кнопка «Додати згадки» не відображатиме ім’я користувача в історії, тому глядачі не бачитимуть позначені облікові записи.

Позначати своїх друзів, перш ніж опублікувати історію, краще, якщо ви хочете, щоб глядачі торкалися та переглядали їхні облікові записи. Позначати їх пізніше за допомогою кнопки «Додати згадки» краще для друзів із приватними обліковими записами або якщо ви забули позначити їх заздалегідь.

Перехід на приватний обліковий запис Instagram може допомогти захистити вас в Інтернеті, але ваші позначені друзі не зможуть повторно публікувати ваші історії, якщо ваш обліковий запис приватний. За допомогою кнопки «Додати згадки» позначати своїх друзів і родину в Instagram стало простіше, ніж будь-коли, і це дозволяє їм повторно публікувати ваші фотографії та вміст.

  Як побачити вподобані публікації в Instagram