Як назавжди видалити свій обліковий запис PUBG Mobile

PlayerUnknown’s Battleground, також відома як PUBG, — гра, розроблена та видана PUBG Studios, дочірньою компанією Krafton, яка дуже популярна в усьому світі. Гра має понад 100 мільйонів завантажень і має стільки ж активних щоденних користувачів. PUBG доступний майже на всіх платформах, таких як iOS, Android, Windows, PlayStation і Xbox. Це багатокористувацька гра, у якій ви можете грати з друзями в команді, а також можете спілкуватися в голосовому чаті під час гри. Якщо ви захопилися цією грою і тепер хочете видалити мобільний обліковий запис PUBG з Google Play, ця стаття точно вам допоможе. Прочитайте цю статтю до кінця, щоб зрозуміти, як назавжди видалити мобільний обліковий запис PUBG. Крім того, він допоможе вам видалити обліковий запис PUBG на ПК та дізнається, чи справді ви можете видалити мобільний обліковий запис PUBG із Facebook.

Як назавжди видалити свій обліковий запис PUBG Mobile

Ви можете назавжди видалити свій мобільний обліковий запис PUBG, звернувшись до служби підтримки клієнтів PUBG mobile у НАЛАШТУВАННЯХ. Продовжуйте читати далі, щоб знайти кроки, які детально пояснюють те саме з корисними ілюстраціями для кращого розуміння.

Примітка: наступні кроки виконуються в Battlegrounds Mobile India (раніше PUBG Mobile India), а також додаються ілюстрації з тієї ж гри. Ця багатокористувацька гра була опублікована Krafton виключно для гравців в Індії. Якщо ви використовуєте глобальну версію PUBG на мобільному пристрої, виконайте наведені нижче кроки, перш ніж вносити будь-які зміни у свою програму чи обліковий запис.

  Як виправити голий аватар PUBG на мобільному

Чому PUBG популярна в Індії?

PUBG популярна не лише в Індії, але й у всьому світі. Є кілька причин, чому ця гра стала такою популярною в Індії. Причини такі:

  • PUBG працює майже на всіх основних платформах (Android, iOS, Windows, Xbox і PS).
  • Ви можете грати в цю гру для дешевшого Інтернету та доступних смартфонів із чудовими апаратними характеристиками в Індії.
  • Мінімальна апаратна вимога для PUBG mobile та PUBG mobile lite становила 1 ГБ оперативної пам’яті.
  • Мобільні версії PUBG можна безкоштовно завантажити в Play Store і App Store.
  • Гра має чудову графіку та багатокористувацький режим.
  • Це дає повний досвід війни, зброї та транспортних засобів.

Коли вам слід видалити свій обліковий запис PUBG Mobile?

Гра в будь-яку гру в межах обмежень не вплине на ваше тіло психічно та фізично. PUBG — це весела гра, але якщо ви занадто залежні, настав час її позбутися. Ви можете видалити цю гру. Якщо ви хочете назавжди позбутися цієї гри, ви можете подумати про видалення свого мобільного облікового запису PUBG. Якщо ваш мобільний обліковий запис PUBG зламали в цьому випадку, вам слід негайно подумати про видалення свого облікового запису.

Як ви можете видалити свій обліковий запис PUBG Mobile?

Отже, ви нарешті вирішили видалити свій мобільний обліковий запис PUBG. Видалення облікового запису призведе до видалення всіх ваших ігрових даних, і після видалення обліковий запис не можна буде відновити. Виконайте наведені нижче дії, щоб назавжди видалити свій мобільний обліковий запис PUBG:

Примітка 1: працює як для iOS, так і для Android. Також переконайтеся, що ви використовуєте останню версію гри.

Примітка 2. Якщо ви використовуєте мобільний емулятор на своєму ПК, ви також можете розглянути можливість видалення облікового запису PUBG на своєму ПК за допомогою нього.

1. Запустіть мобільну гру PUBG.

2. Торкніться піктограми зі стрілкою вгору в нижньому правому куті.

  Як виправити помилку «не вдалося ініціалізувати STEAM» у PUBG

3. Торкніться НАЛАШТУВАННЯ.

4. Торкніться Обслуговування клієнтів.

5. На екрані довідки натисніть піктограму чату у верхньому правому куті екрана.

6. Введіть і надішліть повідомлення про видалення облікового запису, і команда підтримки зв’яжеться з вами протягом 24 годин. Ось як ви також можете продовжити видалення облікового запису PUBG на ПК за допомогою мобільного емулятора.

Що відбувається після видалення облікового запису PUBG Mobile?

Дізнавшись, як назавжди видалити свій мобільний обліковий запис PUBG, ви також повинні знати про наслідки цього. Після видалення мобільного облікового запису PUBG наслідки:

  • Ви не можете відновити його знову. Видалення облікового запису PUBG є одностороннім процесом. Це не можна скасувати.
  • З видаленого вами облікового запису буде видалено всі ваші досягнення в грі, скіни, монети та інші дані, пов’язані з вашим обліковим записом.
  • Ваш профіль гравця PUBG стане невидимим для всіх ваших друзів у грі.

Отже, подумайте ще раз, перш ніж видаляти обліковий запис PUBG на ПК чи мобільному пристрої.

Чи можете ви відновити свої дані після видалення облікового запису?

Ні, ви не зможете відновити свої дані після того, як надіслали запит на видалення облікового запису PUBG mobile. Усі дані, пов’язані з вашим обліковим записом, буде видалено назавжди. Ви можете завантажити свої дані перед видаленням облікового запису. Видалення мобільного облікового запису PUBG є одностороннім процесом, і його не можна скасувати.

Чи можете ви видалити свої дані в грі, не видаляючи обліковий запис?

Ні, ви не можете видалити свої ігрові дані, не видаливши обліковий запис PUBG. Немає можливості це зробити. Навіть якщо ви спробуєте видалити гру або очистити дані, усі дані, пов’язані через ваш обліковий запис, відновляться, коли ви знову ввійдете.

Як назавжди видалити обліковий запис PUBG Mobile із Google Play?

Ви можете видалити мобільний обліковий запис PUBG, виконавши ці прості кроки, щоб назавжди видалити свій мобільний обліковий запис PUBG з Google Play:

1. Відкрийте програму Play Games на своєму мобільному телефоні.

2. Торкніться піктограми з трьома крапками у верхньому правому куті.

  Виправити затримку PUBG у Windows 10

3. Натисніть Налаштування.

4. У меню «Налаштування» натисніть «Видалити обліковий запис і дані Play Games».

5. Торкніться опції «Видалити» поруч із PUBG Mobile.

6. Натисніть «Видалити назавжди» у спливаючому вікні, щоб остаточно видалити обліковий запис.

Чи можете ви назавжди видалити обліковий запис PUBG Mobile із Facebook?

Ви не можете видалити мобільний обліковий запис PUBG із Facebook. Facebook не має жодних прав щодо PUBG mobile щодо маніпулювання даними та обліковими записами користувачів. Ви можете від’єднати підключений мобільний обліковий запис PUBG від Facebook, але не можете його видалити. Для цього виконайте такі кроки:

Примітка. Переконайтеся, що ваш мобільний обліковий запис PUBG пов’язано з обліковим записом Facebook.

1. Відкрийте мобільний додаток PUBG і торкніться піктограми зі стрілкою вгору.

2. Торкніться НАЛАШТУВАННЯ.

3. Натисніть Від’єднання облікових записів у розділі Параметри облікового запису.

4. Натисніть «Так» у підказці, щоб від’єднати обліковий запис Facebook від PUBG mobile.

5. Відкрийте свій обліковий запис Facebook у браузері.

6. Натисніть піктограму профілю > Налаштування та конфіденційність > Налаштування, як показано нижче.

7. Прокрутіть ліву панель униз і натисніть Програми та веб-сайти.

8. Натисніть «Видалити» біля PUBG Mobile, щоб від’єднати обліковий запис PUBG mobile.

9. Знову натисніть «Видалити» у спливаючому вікні підтвердження.

Чи можете ви від’єднати свій обліковий запис PUBG Mobile від гри?

Так, ви можете від’єднати свій обліковий запис PUBG mobile від гри. У попередніх версіях була можливість входу як гість. Ви можете легко від’єднати свої облікові записи Facebook і Google за допомогою мобільної гри PUBG. Але в останній версії ви можете лише від’єднати обліковий запис Facebook від гри.

***

Отже, ми сподіваємося, що ви зрозуміли, як назавжди видалити свій мобільний обліковий запис PUBG з докладними кроками, які вам допоможуть. Ви можете повідомити нам будь-які запитання щодо цієї статті або пропозиції щодо будь-якої іншої теми, на яку ви хочете, щоб ми написали статтю. Залиште їх у розділі коментарів нижче, щоб ми знали.