Як зупинити сповіщення «Налаштувати Apple Pay» від інших програм

| | 0 Comments| 5:12 PM
Categories:

iOS 11.2 принесла виправлення помилок, але також додала Apple Pay Cash. Apple Pay Cash дозволяє надсилати та отримувати гроші через iMessages, і це була одна з головних функцій, які Apple продемонструвала під час демонстрації iOS 11. Вам не потрібно використовувати Apple Pay Cash, якщо ви цього не хочете. Насправді він доступний лише в кількох країнах. На жаль, ви все одно бачитимете підказку ввімкнути його, навіть якщо ви проживаєте в країні, яка не підтримується. Крім того, здається, що програми, які підтримують цю функцію, підштовхнуть вас до налаштування Apple Pay. Ось як змусити їх зупинитися.

Навіть якщо у вас вимкнено Apple Pay або до нього не додано картку, додатки, які його підтримують, продовжують домагатися налаштування Apple Pay. Це пов’язано з «функцією Apple Wallet». Це також дратує вас, оскільки, ймовірно, ви налаштували спосіб оплати для вашого Apple ID, але ви не підключили його до Apple Pay або Apple Wallet.

  Як надсилати секретні повідомлення, що самознищуються у Viber

Зупиніть сповіщення «Налаштувати Apple Pay».

Щоб додатки не повторювали запити налаштувати Apple Pay, відкрийте програму Налаштування та перейдіть до Wallet & Apple Pay. Угорі вимкніть перемикач Apple Pay Cash, і ви більше не отримуватимете підказок від додатків із проханням налаштувати його.

Платіжна інформація Apple

Це не матиме жодного впливу на платіжну інформацію, яку ви налаштували за допомогою свого Apple ID. Будь-які кредитні або дебетові картки, які ви додали до свого облікового запису, працюватимуть як завжди. Якщо ви використовуєте Apple Wallet, це знову не вплине на нього, якщо ви зберегли в ньому кредитні картки.

  Як вимкнути GPS на телефоні

Apple Pay Cash — це нова, зовсім інша функція. Він знає, що ви налаштували варіант оплати, але не підключається до нього автоматично і не може.

Apple зазвичай не вмикає функції з обмеженими регіонами для всіх. Як приклад програма для телебачення, яка була додана в iOS 10. Вона з’являється на вашому iPhone або iPad, лише якщо ви ввійшли в американський App Store. Якщо ви входите в інший магазин, програма ТБ замінюється програмою Відео на вашому телефоні. Саме так має працювати Apple Pay Cash.

На жаль, Apple недбало поставилася до цієї функції, що дозволило видалити програму Apple Pay, коли її неможливо повернути. Можливо, тому ця функція не обмежена за регіоном. Це або це, або, можливо, вона занадто інтегрована в систему, щоб її можна було приховати. Однак ми сумніваємося в цьому, оскільки Apple може і вимикає FaceTime на певних iPhone, які продаються в країнах, де це обмежено.

  Як швидше вводити електронні листи в Gmail