Як зрозуміти, що хтось не додав вас у Snapchat або не став друзями

Snapchat — найкращий спосіб спілкуватися з друзями в Інтернеті. Чати тут зашифровані та зникають, коли їх читають. Щоб спілкуватися з більшою кількістю людей і переглядати їхні спогади та історії, вам потрібно додати їх як своїх друзів. Якщо ви синхронізували свої контакти зі Snapchat, ви отримуватимете рекомендації на основі ваших контактів, наприклад ваших друзів, членів родини, родичів або деяких людей, яких ви можете знати. Ви також отримаєте рекомендації на основі вашого місцезнаходження. Але що, якщо хтось вилучив вас із друзів у Snapchat? Як це визначити та що станеться, коли хтось позбавить вас друзів у Snapchat? Якщо вас вилучили з друзів, але ви не знаєте, як зрозуміти, що хтось скасував або вилучив вас із друзів у Snapchat, ця стаття допоможе вам у цьому. Він допоможе вам дізнатися, чи хтось скасував або вилучив вас із друзів у Snapchat, і як визначити, чи хтось скасував додавання вас у Snapchat. Крім того, це допоможе вам зрозуміти, чи можете ви зателефонувати або написати повідомлення тому, хто вилучив вас із друзів у Snapchat.

Як зрозуміти, що хтось не додав вас у Snapchat або не став друзями

У Snapchat ви можете додати людину до свого списку друзів, і якщо вона погодиться, ви зможете переглядати історії та спогади один одного. А також ви зможете побачити підсумковий рахунок і голосовий чи відеодзвінок із цією людиною. Однак, якщо ви вважаєте, що хтось скасував додавання або вилучив вас із друзів у Snapchat, продовжуйте читати далі, щоб знайти методи, які пояснюють, як ви можете це детально дізнатися, з корисними ілюстраціями для кращого розуміння.

Чи можете ви сказати, що хтось вилучив вас із друзів у Snapchat?

Так, ви можете знати, чи хтось вилучив вас із друзів у Snapchat. Кілька способів, за допомогою яких можна визначити, вилучила ця особа вас із друзів чи ні.

  • Ви можете перевірити список своїх друзів, чи є їхній профіль видимим чи ні. Якщо це видно, ви все ще дружите з ними; якщо його не видно, особа вилучила вас із друзів.
  • Ви також можете перевірити, відвідавши їхній профіль, тобто якщо ви бачите їхню оцінку, це означає, що ви є друзями, а якщо ні, це означає, що вас вилучили зі списку друзів.

Це те, як дізнатися, чи хтось скасував додавання вас у Snapchat.

Мене заблокували чи вилучили з друзів у Snapchat?

Ви можете дізнатися, чи хтось вас заблокував або вилучив із друзів у Snapchat. Якщо ви не є друзями, ви не зможете бачити історії та спогади цієї людини, а також не зможете їй зателефонувати. Ви можете перевірити профіль цієї людини. Якщо ви не бачите їхню оцінку, це означає, що вас вилучено з друзів. Якщо вас заблокує хтось у Snapchat, ви не зможете переглядати історії та спогади цієї людини. Крім того, ви не зможете спілкуватися з цією людиною, оскільки вас буде видалено з її списку друзів. Це те, як дізнатися, чи хтось не додав вас, вилучив вас із друзів у Snapchat чи заблокував вас.

Що відбувається, коли хтось скасовує вас у Snapchat?

Коли хтось скасовує вас у Snapchat, ви більше не є друзями цієї особи в Snapchat. Ви більше не зможете здійснювати голосові чи відеодзвінки цій особі, а також не зможете переглядати її історії чи спогади, якщо ця історія призначена лише для друзів. Ви все ще можете надіслати цій особі повідомлення, але ваше повідомлення не надійде до неї, оскільки ви не її друг і завжди відображатиметься як очікує на розгляд. Людина, яка скасувала додавання вас у Snapchat, не буде видимою для вас у вашому списку друзів, і коли ви відвідаєте її профіль, ви не зможете побачити її рейтинг знімків із іншою інформацією, оскільки ви з нею не друзі.

Як це виглядає, коли хтось не додав вас у Snapchat?

Коли хтось скасовує вас у Snapchat, ви не зможете переглядати певну інформацію в його профілі, як-от оцінку Snap і астрологічний символ. Усі повідомлення, надіслані з вашого боку цій особі, завжди відображатимуться в очікуванні, оскільки ці повідомлення надіслано з вашого боку, і ця особа вилучила вас із друзів. І людина не отримає жодного вашого повідомлення. Якщо ця особа ділиться своїми історіями чи спогадами з друзями, ви не зможете їх переглянути, оскільки вас немає в її списку друзів.

Як дізнатися, що ви не друзі на Snapchat? Як дізнатися, чи хтось видалив вас у Snapchat?

Щоб дізнатися, чи хтось скасував додавання або вилучив вас із друзів у Snapchat, є кілька способів:

Спосіб 1: подивіться їхні історії

Якщо ця особа опублікувала історію на Snapchat з усіма, і ви можете переглянути історію цієї людини на вкладці друзів у своєму обліковому записі Snapchat, це означає, що ви дружите з цією особою на Snapchat. І якщо історія з’являється на вкладці «Підписка», це означає, що ця особа видалила вас зі свого списку друзів.

Спосіб 2: Перегляньте їхній профіль Snapchat

Якщо ви сумніваєтеся, що не отримуєте жодних повідомлень чи дзвінків і не бачите жодних історій і спогадів від людини на Додаток Snapchat, ви можете знайти їхній профіль у Snapchat. А в профілі цієї людини, якщо ви можете переглянути її оцінку Snap і астрологічний символ, ви перебуваєте в списку друзів цієї людини. Якщо ні, це означає, що ця особа вилучила вас із друзів на Snapchat.

Спосіб 3: Відвідайте список друзів

Якщо хтось вилучив вас із друзів у Snapchat, його профіль не відображатиметься у вашому розділі «Друзі». Якщо ця особа видалила вас зі свого списку друзів, ви все одно можете спілкуватися з нею.

Чи можете ви все одно написати повідомлення тому, хто вилучив вас із друзів у Snapchat? Чи можете ви все ще надіслати повідомлення комусь, кого ви виключили з друзів?

Так, ви все ще можете написати комусь, наприклад вашим родичам або членам родини, які видалили вас із друзів у Snapchat, але лише якщо ця особа все ще є у вашому списку друзів. Після того, як хтось вилучив вас із друзів у Snapchat, ви все одно можете надіслати йому повідомлення. Але всі надіслані вами повідомлення не доходять до них, тому що ви не дружите з ними та не в їх списку контактів.

  • Якщо ви є в його списку контактів, ваші повідомлення будуть доставлені цій особі, навіть якщо ви з нею не друзі.
  • Якщо особа, яка вилучила вас із друзів, є у вашому списку контактів разом із текстовим повідомленням, ви також можете будь-коли зателефонувати цій особі голосовим або відеодзвінком.

Чи можете ви подзвонити комусь у Snapchat, якщо ви не друзі?

Ні, ви не можете зателефонувати або написати комусь у Snapchat, якщо ви з ним не друзі. Але ви можете дзвонити тим, хто є у вашому списку контактів, навіть якщо ви з ними не дружите. Ви отримуєте опцію дзвінка, коли ви з кимось друзями, і лише ті, хто є у вашому списку друзів, можуть дзвонити вам.

  • Якщо ви або особа, яку ви видалили з друзів, дзвонили вам раніше, коли ви були другом, ви можете знайти опцію «Повторний дзвінок» у своєму чаті, за допомогою якої ви можете зателефонувати цій людині.
  • Якщо час зникнення вашого чату закінчився, ви можете втратити опцію «Повторний дзвінок», і тепер у вас немає іншого способу зателефонувати людині, яка не є вашим другом у Snapchat.

***

Сподіваємося, ви навчилися розпізнавати, чи хтось скасував додавання або вилучив вас із друзів у Snapchat. Не соромтеся звертатися до нас із своїми запитами та пропозиціями через розділ коментарів нижче. Також повідомте нам, про що ви хочете дізнатися далі.