Як заблокувати когось у Messenger

Messenger — це офіційна програма для обміну повідомленнями від Facebook, яка дозволяє користувачам обмінюватися текстовими повідомленнями, відеодзвінками та голосовими викликами з усіма своїми друзями у Facebook та Instagram. Це універсальна програма обміну повідомленнями, яку можна безкоштовно завантажити з App Store і Play Store. Якщо інший користувач дратує вас у Messenger, ви можете заблокувати його або обмежити, щоб мінімізувати вашу взаємодію з ним. У цій статті ви дізнаєтесь, як заблокувати когось у Messenger без його відома, як спілкуватися з кимось у Facebook без Messenger і як використовувати режим зникнення в Messenger.

Як заблокувати когось у Messenger

Ви можете заблокувати будь-який потрібний контакт Messager у меню «Контакти» на вкладці «Люди». Продовжуйте читати далі, щоб знайти докладні кроки з корисними ілюстраціями для кращого розуміння.

Як спілкуватися з кимось у Facebook без Messenger?

Щоб спілкуватися з кимось у Facebook без програми Messenger, виконайте такі дії:

Примітка: працює лише з веб-версією Facebook.

1. Увійдіть до свого облікового запису Facebook.

2. Натисніть піктограму Messenger.

3. Натисніть «Показати все» в Messenger.

4. Натисніть значок редагування чату, щоб почати новий чат.

5. Введіть ім’я потрібної особи, з якою ви хочете поспілкуватися.

  Як здійснювати відеодзвінки за допомогою Facebook Messenger

6. Натисніть на їхній профіль і введіть повідомлення, щоб розпочати розмову.

Як заблокувати комусь повідомлення з вами в Messenger?

Щоб заблокувати когось у Messenger, виконайте наведені нижче дії.

1. Відкрийте програму Messenger на телефоні.

2. Торкніться вкладки Люди на нижній панелі.

3. Торкніться піктограми Контакти у верхньому правому куті екрана.

4. Виберіть потрібну особу зі списку контактів і натисніть і утримуйте профіль.

5. У меню виберіть Заблокувати.

6. Натисніть Блокувати повідомлення та дзвінки.

7. Натисніть БЛОКУВАТИ, щоб підтвердити вибір і заблокувати особу.

Хтось дізнається, якщо ви їх заблокуєте?

Ні, ніхто не зможе відразу помітити, якщо ви їх заблокували. Якщо заблокувати когось, ця особа не повідомить про це, і ваш обліковий запис Facebook не отримуватиме жодних повідомлень і дзвінків із заблокованого облікового запису. Але ви все одно будете друзями з цією людиною на Facebook. Через кілька днів людина почне помічати, що на всі повідомлення, які вона вам надсилає, не відповідають, а статус вашого облікового запису Messenger завжди відображається в режимі офлайн. Єдина причина цього полягає в тому, що особа заблокувала вас.

Що вони бачать, коли ви блокуєте когось у Messenger?

Після того, як ви дізналися, як заблокувати когось у Messenger, ви хотіли б дізнатися про наслідки цього. Наслідки:

  • Коли ви заблокуєте когось у Messenger, вони все одно бачитимуть ваші дописи у Facebook або Instagram і зможуть поставити лайк до публікації, прокоментувати її та позначити вас у своїй публікації.
  • Ви та особа, яку ви заблокували в Messenger, більше не зможете надсилати повідомлення чи телефонувати.
  • Ви не отримуватимете сповіщень про дзвінки та повідомлення заблокованого облікового запису.

Чи можете ви заблокувати когось у Messenger без його відома?

Так, ви можете заблокувати когось у Messenger без його відома. Якщо заблокувати когось, ця особа не надішле сповіщення. Ця особа більше не зможе спілкуватися з вами в Messenger. Усі повідомлення будуть заблоковані та приховані від вас. Якщо хтось залякує або дратує вас у Messenger, вам слід скористатися цією функцією блокування облікового запису. Це чудова функція безпеки.

  Як дізнатися час громадського транспорту у Facebook Messenger

Чи може хтось все ще бачити ваше повідомлення після того, як ви його заблокували?

Так, ця особа зможе зберегти ваші попередні повідомлення навіть після того, як ви її заблокуєте. Після блокування людина може бачити попередні розмови з вами. Але всі нові повідомлення, які він вам надсилає, ви більше не бачитимете.

Чи можете ви побачити, чи хтось прочитав ваше повідомлення, якщо ви його заблокували?

Так, ви можете побачити, чи хтось прочитав ваше повідомлення, якщо ви його заблокували. Ви можете лише знати статус цих повідомлень до того, як їх заблокувати. Після блокування ви та особа не зможете взаємодіяти один з одним. Якщо особа прочитала ваше повідомлення, під повідомленням з’явиться зображення профілю цієї особи, обведене маленьким кружечком.

Чи можете ви заблокувати когось у Messenger, але залишатися друзями?

Так, ви можете заблокувати когось у Messenger і залишитися друзями цієї людини у Facebook та Instagram. Ви можете вибрати опцію Блокувати всі повідомлення та дзвінки у своєму Facebook Messenger під час блокування. Що станеться, це те, що ви заблокуєте цю особу лише в Messenger. Ви все одно будете дружити з ними на Facebook.

Як дізнатися, чи хтось заблокував вас у Messenger?

Щоб дізнатися, чи хтось заблокував вас у Messenger, ви можете спробувати такі методи:

  • Надішліть повідомлення людині, яка, на вашу думку, могла заблокувати вас у Messenger. Якщо є значок кола без галочки, людина не отримала ваше повідомлення. Це також може означати, що особа могла деактивувати свій обліковий запис.
  • Перевірте їхній обліковий запис у Facebook, якщо він існує чи ні. Якщо він існує, перевірте, чи нещодавно вони публікували щось чи ні.

  • Створіть інший обліковий запис і надішліть йому повідомлення, якщо отримаєте відповідь або якщо ваше повідомлення надіслано цій людині. Тоді зрозуміло, що людина заблокувала ваш обліковий запис у Messenger, і ви не можете написати їй зараз.

Що таке режим Vanish у Messenger?

Режим Vanish має наскрізне шифрування, і всі повідомлення, які ви надсилаєте особі, будуть видалені з вашого облікового запису та облікового запису цієї особи, коли людина читає повідомлення. Розмова залишається приватною, і це повідомлення стирається, коли будь-хто з них прочитає його. З міркувань безпеки режим зникнення в Messenger був доступний у попередніх версіях і більше не доступний у новішій версії Facebook Messenger.

Як видалити когось із мого месенджера?

Щоб видалити друга, який не є Facebook або Instagram, виконайте такі прості кроки:

1. Запустіть програму Messenger і торкніться вкладки Люди.

2. Торкніться піктограми Контакти.

3. Натисніть і утримуйте потрібний контакт і натисніть Блокувати.

4. Натисніть Блокувати повідомлення та дзвінки > БЛОКУВАТИ.

5. Тепер перейдіть на вкладку Чати.

6. Натисніть і утримуйте той самий чат для контакту, який ви щойно заблокували.

7. Натисніть Видалити.

***

Ми сподіваємося, що ця стаття допомогла вам дізнатися, як заблокувати когось у Messenger, і більше про режим зникнення в Messenger. Будь ласка, поділіться своїм досвідом прочитання цієї статті. Якщо у вас є запитання чи пропозиції, залиште їх у розділі коментарів нижче. Також повідомте нам, що ви хочете дізнатися далі.