Як дізнатися, чи хтось заблокував вас у WeChat

Існує багато причин, чому хтось може вас заблокувати. Можливо, вони більше не хочуть говорити, вони зляться на вас, або це нічого особистого, але їм просто потрібен простір. Можливо, вони хочуть лише на деякий час триматися подалі від WeChat. Але що ви можете зробити, щоб дізнатися, чи хтось вас заблокував?

У цьому посібнику ми покажемо вам, як дізнатися, чи хтось у WeChat заблокував вас.

Як визначити, що вас заблокували в WeChat

У програмі немає повідомлення про те, що «ви заблоковані», але є кілька альтернативних методів, які дозволять вам повідомити.

Спосіб 1: Надіслати повідомлення

Якщо ви хочете дізнатися, чи хтось заблокував вас у WeChat, один із найкращих способів зробити це – надіслати йому повідомлення. Ви можете придумати привід чи якесь пояснення, щоб зв’язатися з ними, щоб повідомлення не виглядало підозрілим.

Ось як це зробити:

  • Відкрийте додаток WeChat і перейдіть до своїх контактів.
  • Торкніться імені контакту. Відкриється профіль контакту.
  • Торкніться «Надіслати повідомлення».
  • Введіть повідомлення, яке хочете надіслати.
  • Торкніться «Надіслати».
  • Після відправлення повідомлення є три можливості:

    • Повідомлення успішно надіслано: це означає, що ви не заблоковані.
    • Повідомлення відхилено: це означає, що контакт заблокував вас.
    • Повідомлення відхилено, а автоматичний запит на дружбу генерується: це означає, що ваш контакт заблокував вас і видалив зі свого списку контактів.

    Спосіб 2. Створіть груповий чат

    Створення групового чату — один із найпростіших способів дізнатися, чи хтось заблокував вас у WeChat. Ось як його створити:

  • Відкрийте свій додаток WeChat.
  • Торкніться «Чати».
  • Торкніться кнопки «+» у верхньому правому куті.
  • Торкніться «Новий чат».
  • Торкніться «Додати контакти» та додайте контакт, який, на вашу думку, заблокував вас та ще принаймні одну людину з вашого списку контактів.
  • Торкніться «Готово».
  • Якщо зацікавлений контакт може приєднатися, але ви не бачите програми Moments, це підтверджує, що він заблокував вас.

    Поки ви не надсилаєте жодного повідомлення в груповому чаті, усі додані контакти не отримають сповіщення про його існування.

    Спосіб 3. Перевірте мініатюри контактів і моменти

    Ескіз WeChat – це нерухоме зображення, знайдене в профілі контакту, яке супроводжує його повідомлення в усіх розмовах. WeChat Moments подібні до дописів у Facebook – вони функціонують як своєрідна шкала часу та демонструють ваші статті, голосові файли, зображення або посилання на інший вміст.

    Якщо ви відкриєте профіль контакта, який вас заблокував, ви не побачите його мініатюру, ані моменти.

    Спосіб 4: Перевірте взаємні лайки

    Минулі моменти, які сподобалися як вам, так і вашому (можливо, відсутнім) другому, можуть допомогти визначити, чи були ви заблоковані. Ось як їх відкрити:

  • Відкрийте свій додаток WeChat.
  • Відкрийте «Відкрити».
  • Перейдіть до своїх моментів.
  • Шукайте щось, що «подобається» вам обом.
  • Якщо ви бачите оцінку «подобається» вашому другу, але не бачите його моменти, це підтверджує, що він заблокував вас.

    Спосіб 5. Спробуйте переглянути їхні кроки

    Walking Steps — це функція, додана в додаток WeChat, щоб допомогти користувачам стежити за своєю фізичною підготовкою, записуючи кількість кроків, зроблених щодня. Після активації функції ви можете поділитися своїми кроками за моменти або навіть надіслати повідомлення друзям або груповому чату.

    Якщо ви встановите, що більше не маєте доступу до кроків контакту, це означає, що він заблокував вам надсилання повідомлень або перегляд його моментів.

    Якщо ви можете бачити їхні щоденні кроки, але більше не можете переглядати їхні моменти, це означає, що вони заблокували вам перегляд своїх моментів, але ви все ще в їхньому списку контактів.

    Спосіб 6. Надіслати широкомовне повідомлення

    Трансляційне повідомлення WeChat – це функція, яка дозволяє написати повідомлення довжиною до 5000 символів, яке потім буде доставлено всім вашим контактам у їхніх чатах. Це допомагає вам швидко ділитися інформацією про те, що відбувається у вашому повсякденному житті. Це може бути ефективним способом для компаній надсилати новини або інформацію про продукти великій групі людей.

    Якщо ви хочете дізнатися, чи хтось заблокував вас у WeChat, відправити їм пряме повідомлення може бути трохи незручно для вас обох, особливо якщо остання розмова пройшла не так добре. У такій ситуації широкомовне повідомлення може допомогти вам уникнути будь-якого збентеження. Ви навіть можете приурочити повідомлення так, щоб воно збігалося з важливою подією чи подією. Наприклад, ви можете надіслати привітання всім під час свята.

    Ось як надіслати широкомовне повідомлення:

  • Відкрийте свій додаток WeChat.
  • Торкніться «Я», а потім виберіть «Налаштування».
  • Торкніться «Загальні».
  • Торкніться «Інструменти WeChat», а потім виберіть «Повідомлення трансляції».
  • Натисніть «Надіслати зараз», потім «Нове трансляційне повідомлення».
  • Виберіть контакти, які потрібно включити у свою трансляцію, і переконайтеся, що той, хто, можливо, заблокував вас, є одним із них.
  • Введіть повідомлення та натисніть «Надіслати».
  • Якщо ви отримуєте повідомлення про те, що ваше повідомлення не вдалося надіслати контакту, про який йде мова, або повідомлення було відхилено, це підтверджує, що вони заблокували вас у WeChat.

    Додаткові поширені запитання

    Що станеться, якщо вас заблокують у WeChat?

    Якщо хтось заблокує вас, WeChat не надішле вам сповіщення. Проте біля будь-якого повідомлення, яке ви намагаєтеся надіслати, буде червоний знак оклику. Крім того, ви отримаєте згенерований системою зворотний зв’язок, який каже: «Це повідомлення успішно надіслано, але одержувач відхилив».

    Залишайтеся в курсі

    WeChat — це чудовий спосіб залишатися на зв’язку з друзями та сім’єю, але це також може розчарувати, коли вас заблокує один із ваших контактів. Хоча немає прямого способу дізнатися напевно, є кілька хитрощів, які можна використовувати, щоб дізнатися.

    Вас можуть заблокувати з різних причин, але суть полягає в тому, що інша людина хоче трохи місця і не хоче взаємодіяти з вами (чи, можливо, з ким-небудь). Хоча це може бути спокусливим дати відсіч по-своєму, найкраще — поважати їхнє рішення і продовжувати жити далі. Це також дає їм час подумати, не відчуваючи тиску через непотрібні цифрові взаємодії.

    Вас коли-небудь блокував хтось у WeChat? Як ти дізнався?

    Дайте нам знати в розділі коментарів нижче.