Як дізнатися, чи хтось заблокував вас у Whatsapp

Одним із найпоширеніших додатків для обміну повідомленнями, які використовуються у всьому світі, є WhatsApp. Ви можете надсилати повідомлення та спілкуватися в групових чатах через Wi-Fi зі своїми друзями та зв’язками по всьому світу. WhatsApp використовує ваше бездротове підключення до Інтернету замість мобільних даних.

Тож, куди б ви не були, якщо доступне з’єднання Wi-Fi, ви можете продовжувати користуватися WhatsApp, щоб залишатися на зв’язку та надсилати повідомлення всім. Це дуже зручно для людей, які хочуть користуватися можливостями програми миттєвих повідомлень без усіх зайвих вигадок. Він виглядає та діє максимально наближено до звичайного SMS, але дає вам свободу обміну повідомленнями через Wi-Fi.

Деякі люди можуть виявити, що вони намагалися надіслати повідомлення одному зі своїх контактів, але виявили, що вони більше не відповідають. Існує кілька можливостей щодо того, чому хтось у Whatsapp не відповідає; вони могли бути зайняті, видалили програму або взагалі видалили свій обліковий запис WhatsApp. Однак також можливо, що вас заблокували.

Деякі індикатори повідомлять вам, чи хтось заблокував вас через додаток WhatsApp. У цій статті ми розглянемо всі різні можливості, щоб побачити, чи це сталося з вами.

Як працює блокування WhatsApp

Користувачі, які більше не хочуть взаємодіяти з іншими контактами, можуть заблокувати цих осіб у налаштуваннях програми. Відкривши програму та натиснувши меню (3 вертикальні крапки) у правій частині програми, торкніться «Налаштування».

  WhatsApp заблоковано в Китаї. Рішення розширеної цензури Пекіна

Звідти прокрутіть униз до «Обліковий запис» і торкніться «Конфіденційність». Одного разу на цій сторінці; Ви можете натиснути «Заблоковані контакти». Дивлячись у верхній правий бік цього, ви побачите значок людини зі знаком плюса поруч. Коли ви торкнетеся цього, ви можете додати будь-кого зі свого списку контактів.

У нас є підручник: як заблокувати когось у WhatsApp, якщо ви хочете це перевірити!

Якщо користувача було заблоковано, він більше не бачитиме кульмінацію змін, які відповідають заблокованому.

Як дізнатися, чи вас заблокували

Хоча WhatsApp не повідомить вас, якщо ви були заблоковані, є кілька ознак того, що це так. Окрім розуміння певних розбіжностей під час вашої останньої розмови, інші функції програми будуть дещо іншими, якщо хтось вирішить більше не спілкуватися з вами в програмі.

“Останнє побачене” відсутнє

Існує кілька ознак того, що хтось заблокував вас у WhatsApp. Якщо ви подивіться на контакт, але він не відображає інформацію про його «останнє відвідування» чи «статус онлайн», можливо, він заблокував вас.

Це також може бути фактором, якщо ви або особа, про яку йдеться, оновили свої налаштування конфіденційності. Натискання власних налаштувань конфіденційності Last Seen може вплинути на те, що ви зможете побачити.

Якщо ви перевірили свої налаштування конфіденційності, і вони доступні іншим, і коли ви востаннє спілкувалися з ними, ви сказали, що їхні контакти були видимими, велика ймовірність, що ви зараз заблоковані.

Немає оновлень профілю

Іншим показником того, що ваш контакт WhatsApp вас заблокував, є його зображення профілю, а інформація більше недоступна. Ви більше не бачитимете їх онлайн-статус чи історії за допомогою програми.

  Як скасувати надсилання повідомлення в Whatsapp

Ці індикатори означають, що або вас заблокували, або користувач видалив свій обліковий запис WhatsApp. Якщо ви думаєте, що це може бути останнє, ви завжди можете попросити друга шукати обліковий запис за допомогою свого облікового запису WhatsApp. Якщо профіль з’являється, значить, вас заблокували.

Важливо також зазначити, що деякі користувачі не витрачають час на оновлення свого зображення профілю та не оновлюють свою діяльність. Якщо профіль видимий, ви можете надіслати повідомлення. Залежно від позначки, яку ви бачите після надсилання, ви зможете зрозуміти, чи можете ви спілкуватися з ними.

Галочки та їх значення

Ви надсилали комусь повідомлення й помічали лише одну галочку поруч? Це означає, що ваше повідомлення було надіслано, але одержувач не отримав і не прочитав. Ось що говорять вам усі значки галочки.

  • Одна сіра позначка означає, що ваше повідомлення пройшло процес надсилання, але ще не доставлене.
  • Дві сірі позначки означають, що ваше повідомлення надіслано та доставлено вашому контакту.
  • Дві сині галочки означають, що повідомлення надіслано, отримано та переглянуто.

З веб-сайту WhatsApp.

Якщо ви помічаєте лише одну сіру галочку біля надісланих повідомлень, то цілком ймовірно, що ви перебуваєте в списку блокування одержувача. Це означає, що ваше повідомлення надсилається цій особі, але з якоїсь причини воно не доставляється на його телефон.

Це може статися через поганий сигнал Wi-Fi або стільникових даних, тому краще дати йому деякий час і перевірити, чи зміниться прапорець.

Ти там?

Ще одна функція, яку пропонує WhatsApp, – це можливість здійснювати телефонні дзвінки. Він працює так само, як і звичайні телефонні дзвінки, за винятком того, що використовує Wi-Fi замість стільникового прийому. Як і решта програми, телефонні дзвінки через WhatsApp абсолютно безкоштовні.

  Телефонуйте через WhatsApp в ОАЕ та Дубаї

Це означає, що якщо ви зателефонуєте одному зі своїх контактів, він повинен подзвонити і відповісти так само, як і будь-який телефонний дзвінок. Однак якщо ви заблоковані, телефон коротко дзвонить, перш ніж автоматично від’єднатися. Це схоже на те, коли ви телефонуєте комусь, чий телефон вимкнено, і вас надсилають безпосередньо на голосову пошту.

Якщо ви намагалися зателефонувати контакту в Whatsapp кілька разів у різні моменти дня чи тижня, це ще один хороший показник того, що ця особа вас заблокувала. Для додаткової впевненості спробуйте зателефонувати іншому зі своїх контактів WhatsApp.

Додавання контакту до групи

WhatsApp дозволить вам створювати групи з вашими контактами. Якщо ви вирішите створити групу та спробуєте додати контакт, який дає вам помилку, це найкращий показник того, що вас заблокували.

Коли хтось заблокував вас, з’явиться повідомлення «Не вдається додати учасника» або «Не вдалося додати», і вам не дозволить спілкуватися з цією особою. Якщо ви бачите це повідомлення, це означає, що ви більше не можете спілкуватися з цим контактом. Це можна пояснити: вони заблокували вас або видалили свій обліковий запис.

Якщо ви не бачите інформацію про контакт, онлайн-статус, і ви не можете додати їх до групового повідомлення, ви, ймовірно, були заблоковані. Найкращий спосіб переконатися, що вони не видалили свій обліковий запис, — це попросити іншого користувача шукати свій контакт.