Як видалити обліковий запис із програми Instagram для iPhone або Android

Якщо ви вирішите відпочити від соціальних мереж, можливо, вам захочеться дізнатися, як видалити свій обліковий запис Instagram з програми. Майте на увазі, що це відрізняється від видалення облікового запису Instagram. Ви, по суті, видаляєте його зі свого телефону або планшета. На щастя, видалення Instagram є відносно простим процесом. У цій статті наведено докладний покроковий посібник із видалення облікового запису Instagram із програми Instagram для iPhone або Android.

Як видалити обліковий запис Instagram з програми iPhone

Видалити обліковий запис із програми Instagram на iPhone просто і займає лише кілька кроків. Instagram дозволяє мати до п’яти облікових записів і перемикатися між ними без виходу. Ви можете легко видалити один з облікових записів з телефону в будь-який час.

Як згадувалося раніше, важливо зазначити, що видалення облікового запису Instagram не означає його видалення. Він більше не відображатиметься на вашому телефоні, коли ви його видалите, але ви все одно можете знову ввійти в систему будь-коли. Крім того, інші люди все ще зможуть бачити ваш обліковий запис, коли ви видалите його зі свого профілю, головним чином тому, що обліковий запис все ще активний.

Якщо у вас є один або кілька облікових записів Instagram на вашому iPhone і ви хочете його видалити, виконайте наведені нижче дії.

  • Відкрийте програму «Instagram».
  • Переконайтеся, що зараз ви ввійшли в обліковий запис, з якого хочете вийти.
  • Торкніться значка «профіль» у нижньому правому куті.
  • Торкніться значка «гамбургер» (три горизонтальні лінії) у верхньому правому куті.
  • Виберіть «Налаштування».
  • Виберіть «Вийти».
  • Ви побачите повідомлення, що підтверджує, що ви хочете вийти. Виберіть «Вийти».
  • Навіть якщо ви вийшли зі свого облікового запису, він буде там, коли ви знову відкриєте програму. Це відбувається через увімкнену збережену інформацію для входу, яку також потрібно видалити. Відкрийте програму Instagram на своєму iPhone.
  • Переконайтеся, що зараз ви в обліковому записі, який хочете видалити.
  • Торкніться «значка профілю» у нижньому правому куті, а не великого вгорі.
  • Виберіть «значок гамбургера» у верхньому правому куті.
  • Виберіть «Налаштування».
  • Торкніться «Безпека».
  • Виберіть «Збережена інформація для входу».
  • Перемістіть «кнопку повзунка», щоб вимкнути збережену інформацію для входу.
  • Виконуючи наведені вище дії, ви гарантуєте, що Instagram не запам’ятає інформацію облікового запису на вашому пристрої. Тепер ви можете повторити описані вище кроки, щоб вийти.

    Як згадувалося раніше, ваш обліковий запис Instagram тепер видалено з вашого пристрою, але залишається активним обліковим записом. Тому ви можете знову ввійти в систему в будь-який час, знову ввівши своє ім’я користувача та пароль. Незважаючи на це, люди все ще можуть шукати ваш профіль Instagram і переглядати його, коли ви видалите його зі свого смартфона, оскільки у вас все ще є обліковий запис.

    Як видалити обліковий запис Instagram з програми Android

    Якщо у вас є один або кілька облікових записів Instagram у додатку Instagram для Android і ви хочете його видалити, виконайте наведені нижче дії.

  • Відкрийте програму «Instagram».
  • Підтвердьте, що зараз ви в обліковому записі, з якого хочете вийти.
  • Торкніться «значка профілю» у нижньому правому куті.
  • Торкніться «значка гамбургера» у верхньому правому куті.
  • Виберіть «Налаштування».
  • Виберіть «Вийти».
  • Підтвердьте дію, натиснувши «Вийти».
  • Навіть якщо ви вийшли з одного зі своїх облікових записів, він все одно з’являється у вашому Instagram. Це пов’язано з увімкненою збереженою інформацією для входу. Щоб видалити обліковий запис із програми Instagram (не з облікового запису), запустіть програму.
  • Перевірте, чи ви зараз в обліковому записі, який хочете видалити.
  • Торкніться значка профілю в нижньому правому куті, а не значка профілю вгорі.
  • Торкніться «значка гамбургера» (три горизонтальні лінії) у верхньому правому куті.
  • Виберіть «Налаштування».
  • Виберіть «Безпека».
  • Торкніться «Збережена інформація для входу».
  • Перемістіть «повзунок», щоб вимкнути збережену інформацію для входу.
  • Підтвердьте дію, щоб видалити свій обліковий запис у додатку Instagram, вибравши «Видалити».
  • Як тимчасово вимкнути обліковий запис Instagram

    Якщо ви хочете більше, ніж просто видалити обліковий запис Instagram з програми для смартфона, ви можете зробити тимчасову перерву в Instagram, вимкнувши його. Ця дія повністю вимикає ваш обліковий запис Instagram, а це означає, що він приховує ваш профіль, фотографії, коментарі, лайки тощо, доки ви не ввійдете знову на будь-якому пристрої.

    Щоб тимчасово вимкнути свій обліковий запис Instagram, потрібно увійти за допомогою комп’ютера або мобільного браузера.

  • Відкрийте браузер на смартфоні або ПК і перейдіть до Сторінка входу в Instagram. Увійдіть в обліковий запис, який ви хочете вимкнути. Якщо ви вже ввійшли в інший обліковий запис, вийдіть і ввійдіть у правильний.
  • Торкніться/натисніть на «значок профілю» у верхньому правому куті.
  • Виберіть «Профіль» зі списку параметрів.
  • Натисніть / клацніть «Редагувати профіль» біля свого імені користувача.
  • Прокрутіть вниз і натисніть або торкніться «Тимчасово вимкнути мій обліковий запис» у нижньому правому куті.
  • Instagram запитає вас, яка причина вимкнення вашого облікового запису. Виберіть варіант зі спадного списку.
  • Повторно введіть пароль.
  • Торкніться або натисніть «Тимчасово вимкнути мій обліковий запис».
  • Тепер ваш існуючий обліковий запис Instagram (а не профіль на вашому телефоні) вимкнено. Ніхто не зможе переглядати ваш профіль, публікації, коментарі, оцінки «подобається» або будь-що, що стосується вашого облікового запису Instagram, доки ви знову не ввімкнете його, увійшовши з будь-якого пристрою.

    Поширені запитання про обліковий запис Instagram

    Як перемикатися між обліковими записами Instagram всього за кілька кліків?

    Instagram пропонує безліч інноваційних функцій. На відміну від багатьох інших програм, він дозволяє додавати й перемикатися між кількома обліковими записами без постійного входу та виходу. Поки ви ввійшли з кожним вашим профілем, у вас увімкнено цю функцію.