Як видалити збережені чати в Snapchat

Snapchat — одна з найцікавіших популярних програм. Він має безліч чудових фільтрів, які роблять спілкування з друзями в десять разів цікавішим. Однією з головних переваг Snapchat є функція автоматичного видалення.

Ви можете надсилати знімки та повідомлення, які видаляються після того, як одержувач їх прочитає. Snapchat змінив це протягом багатьох років і тепер дозволяє користувачам зберігати деякі чати. Якщо вам цікаво, як видалити збережені чати, ви в правильному місці.

Читайте далі, щоб дізнатися про видалення збережених і звичайних чатів у Snapchat.

Видалення звичайних чатів Snapchat

Ви можете дуже легко видалити свої звичайні чати в Snapchat. Переконайтеся, що у вас є остання версія програми для Android або iPhone, залежно від пристрою, який ви використовуєте. Ось офіційне завантаження для обох платформ.

Коли ваша система та Snapchat будуть оновлені, виконайте кроки, щоб видалити звичайні чати Snapchat:

  Як видалити свій обліковий запис Snapchat
  • Запустіть Snapchat на своєму телефоні iPhone або Android.
  • Виберіть Чат і торкніться розмови, яку хочете видалити.
  • Торкніться значка профілю цієї особи.
  • Виберіть опцію Більше (три крапки) у верхньому правому куті екрана.
  • Торкніться Очистити розмову.
  • Підтвердьте за допомогою Очистити.
  • Добре, це було легко, але як щодо збережених повідомлень?

    Видалення збережених чатів Snapchat

    На жаль, збережені повідомлення в Snapchat не можна так легко видалити. Ви можете зберегти будь-яке повідомлення в Snapchat, натиснувши його. Повідомлення має стати виділеним. Щоб «скасувати» його, зробіть те ж саме ще раз, доки виділення повідомлення не зникне.

    Таким чином ви скасовуєте збережене повідомлення на своєму пристрої, але воно не враховує пристрій одержувача. Коли ви зберігаєте повідомлення, воно зберігається як на вашому телефоні, так і на телефоні іншої особи. Їм також потрібно видалити повідомлення, щоб воно зникло з вашого чату.

    Ми розуміємо, що це може бути незручно, але ви нічого не можете з цим вдіяти. Сподіваємося, інша особа буде розумною і видалить повідомлення, якщо ви попросите. На жаль, немає іншого шляху, крім, можливо, деяких сторонніх програм, але використовувати їх не рекомендується.

      Як назавжди видалити свій обліковий запис Snapchat

    Підсумок, будьте обережні, які повідомлення ви зберігаєте і кому ви їх надсилаєте. Якщо це людина, якій ви довіряєте, ви можете покластися на неї, щоб просто видалити повідомлення зі свого боку. Якщо вони вперті і не видаляють програму, ви можете видалити їх зі свого списку друзів або заблокувати їхній обліковий запис.

    Як заблокувати когось у Snapchat

    Є два способи швидко скасувати повідомлення, яке ви не бажаєте бачити іншій людині. Це враховує надіслані повідомлення в Snapchat. Перший спосіб – відключити Інтернет, що досить складно і малоймовірно.

    Ви можете вимкнути свої мобільні дані або Wi-Fi і молитися, щоб повідомлення не було надіслано. Інший спосіб, який не такий підступний, оскільки інша людина може це помітити, – це заблокувати відповідну людину. Виконайте вказівки, щоб заблокувати людину в Snapchat і запобігти їй бачити ваші повідомлення:

  • Відкрийте Snapchat на своєму пристрої.
  • Виберіть Чат.
  • Потім утримуйте ім’я людини, яку ви хочете заблокувати.
  • Виберіть «Більше», а потім виберіть «Заблокувати».
  • Підтвердьте блокуванням.
  •   Як переглянути карту в SnapChat

    Як видалити фотографії Snapchat

    Незважаючи на те, що ви не можете так легко видалити збережені розмови Snapchat, ви можете видалити знімки, які ви надіслали іншим людям. Для цього виконайте наведені нижче дії.

  • Запустіть Snapchat на своєму пристрої.
  • На головному екрані натисніть значок прямо під кнопкою зйомки (знімки).
  • Ви побачите всі попередні знімки, які були збережені у ваших спогадах Snapchat. Довго торкніться знімка, який потрібно видалити. Ви можете вибрати кілька знімків одночасно.
  • Після того, як ви все вибрали, натисніть Видалити (значок кошика).
  • Усі збережені знімки будуть видалені з Snapchat і з вашого пристрою.

    Краще перестрахуватися, ніж потім шкодувати

    Чесно кажучи, краще не зберігати деякі розмови в Snapchat, якщо ви думаєте, що вони повернуться, щоб переслідувати вас. Вся мета Snapchat — миттєвий, невідстежуваний обмін повідомленнями. Деякі стверджують, що функцію збереження повідомлень слід скасувати.

    Що ти думаєш? Чи вдалося вам видалити небажані повідомлення? Сподіваюся, ви зробили. Не соромтеся додавати свої запитання та коментарі нижче.