Що станеться, якщо ви відключите свій обліковий запис Discord?

Discord — чудовий засіб для спілкування з мільйонами людей за допомогою таких функцій, як голосові дзвінки, відеочат та обмін повідомленнями. Ця платформа дозволяє вам спілкуватися зі своїми друзями та створювати нових. Якщо ви використовували його весь час і хочете знати, що станеться, коли ви вимкнете свій обліковий запис Discord, ви в правильному місці. Справді цікаво брати участь у нових розмовах на Discord. Однак іноді може стати надважливим використовувати його цілий день, як і будь-який інший додаток для соціальних мереж. І це також може змусити вас задуматися про те, щоб назавжди вимкнути свій обліковий запис. Отже, давайте обговоримо, що саме робити для відключеного облікового запису Discord.

Зміст

Що станеться, якщо ви відключите свій обліковий запис Discord?

Процес дезактивації облікового запису Discord може бути простим, але багато користувачів хочуть знати, що відбувається з їхнім обліковим записом та даними. Давайте дізнаємося все це докладніше.

Що станеться, якщо і коли ви вимкнете обліковий запис Discord?

Вимкнення облікового запису відрізняється від його остаточного видалення. Якщо вам цікаво, що станеться, коли ви вимкнете свій обліковий запис, ось відповідь на нього. Ваш обліковий запис буде призупинено. Тим не менш, ви можете знову ввімкнути свій обліковий запис, коли забажаєте, захистивши свої дані від видалення.

Як відключити обліковий запис на сайті Discord?

Виконайте наведені нижче дії, щоб деактивувати свій обліковий запис на веб-сайті Discord.

1. Увійдіть у свій обліковий запис на веб-сайті Discord.

2. Введіть свій номер електронної пошти АБО ТЕЛЕФОН і ПАРОЛЬ.

3. Натисніть значок шестірні налаштувань користувача у своєму профілі.

4. Натисніть опцію Вимкнути обліковий запис.

Як деактивувати обліковий запис Discord на мобільному?

Якщо ви використовуєте мобільний додаток Discord, ви також можете деактивувати свій обліковий запис у ньому, виконавши наступні кроки.

Примітка. У додатку Discord iPhone 13 було виконано такий метод.

1. Встановіть мобільний додаток Discord на свій мобільний телефон.

2. Увійдіть у свій обліковий запис Discord у своєму мобільному додатку.

3. Торкніться значка «Смайлик» у нижньому правому куті.

4. Торкніться опції Обліковий запис.

  Як приховати канали в Discord

5. Торкніться параметра Вимкнути обліковий запис, щоб деактивувати обліковий запис.

Як це виглядає, коли ви відключаєте свій обліковий запис Discord?

Якщо ви нещодавно вимкнули свій обліковий запис, його буде деактивовано. Це буде виглядати як звичайний деактивований обліковий запис без відображення імені користувача чи особи на платформі Discord.

Однак через 2 роки ваш обліковий запис буде видалено назавжди. Отже, щоб захистити дані у своєму обліковому записі, вам потрібно буде увійти до цього.

Як виглядає відключений обліковий запис Discord для інших?

Деактивований обліковий запис виглядає звичайною справою, особливо для нових користувачів Discord. Вимкнений обліковий запис виглядає так само, як і видалений як для нових, так і для наявних користувачів. Таким чином, якщо у вас є обліковий запис, який було вимкнено, інші користувачі не зможуть знайти вас на платформі. Однак після того, як ви повторно активуєте свій обліковий запис, користувачі або ваші друзі зможуть знову знайти вас.

Деактивація облікового запису Discord видаляє повідомлення?

Ні, Discord не видаляє повідомлення з деактивованого облікового запису. Усі дані, чати та зображення у вашому обліковому записі зберігаються, коли ви його вимкнули.

Чи залишає сервери після деактивації облікового запису Discord?

Ні, деактивація облікового запису Discord не залишає сервери. Він залишається на серверах і групах Discord, частиною яких він був.

Як довго ви можете вимкнути свій обліковий запис Discord?

Згідно зі службою підтримки Discord, ваш обліковий запис залишається вимкненим приблизно на 2 роки. Після закінчення цього періоду ваш обліковий запис Discord буде автоматично видалено.

  Як видалити значок корони на Discord

Як довго мій обліковий запис Discord вимкнено?

Після вимкнення ваш обліковий запис залишиться вимкненим протягом 2 років, якщо його не буде повторно ввімкнено. Через 2 роки його буде автоматично видалено назавжди.

Чому мій обліковий запис Discord було вимкнено?

Ваш обліковий запис може бути вимкнено через причини, які не відповідають Правилам спільноти Discord. Якщо ви вчиняєте такі дії, як знущання, обман, зловживання або щось неприємне, ваш обліковий запис буде вимкнено.

Чи вимкнено обліковий запис Discord через розсилку спаму?

Так, ваш обліковий запис може бути деактивовано через розсилку спаму або будь-які зловживання з боку органів Discord.

Обліковий запис Discord вимкнено або забанено. Яка різниця?

  • Вимкнений обліковий запис зберігає всі дані та інформацію. Його можна знову отримати, увійшовши на платформу.
  • Тоді як обліковий запис Discord заборонено через зловмисні дії на платформі та дії, що суперечать правилам спільноти Discord. Блокування може бути тимчасовим або постійним, оскільки користувачі також можуть втратити свої дані із забороненого облікового запису Discord.

***

Сподіваємося, ви зрозуміли, що відбувається, коли ви вимикаєте свій обліковий запис Discord, а також кроки для цього. Ви можете залишити свої запитання щодо цієї статті та пропозиції щодо тем для майбутніх статей у розділі коментарів нижче.