Що відбувається, коли ви деактивуєте Instagram?

Хоча Instagram може здаватися найкращою платформою для проведення вільного часу за переглядом розважального контенту, це також може мати негативний вплив на здоров’я людини. Корисно відійти від соціальних медіа, щоб практикувати емоційне здоров’я, а скорочення соціальних мереж може допомогти зберегти хороше психічне здоров’я. Оскільки не менш важливо відпочити від програм соціальних мереж, таких як Instagram, ви можете дізнатися, як деактивувати свій обліковий запис або знати, що станеться, коли ви деактивуєте Instagram. Якщо ви шукаєте поради щодо того ж, ми пропонуємо вам корисний посібник, який навчить вас, як тимчасово деактивувати обліковий запис Instagram, а також як деактивувати Instagram і повернути його.

Що відбувається, коли ви деактивуєте Instagram?

Далі в цій статті ви дізнаєтесь, що станеться, коли ви деактивуєте Instagram. Продовжуйте читати, щоб дізнатися про це докладніше.

Як можна приховати свій акаунт в Instagram?

Ви можете приховати свій обліковий запис Instagram від очей громадськості, зробивши його приватним. Для цього вам потрібно виконати наведені нижче дії.

  Як створити групу DM в Instagram

Примітка: Для обох Android і iOS Користувачі Instagram.

1. Запустіть програму Instagram на смартфоні iOS або Android.

2. Натисніть Налаштування.

3. Натисніть Конфіденційність.

4. Увімкніть параметр Приватний обліковий запис.

Чи варто деактивувати свій Instagram?

Якщо вам потрібно відпочити від соціальних мереж, було б чудовою ідеєю деактивувати свій обліковий запис, а не видаляти весь обліковий запис. Instagram, на щастя, також має функцію деактивації. Якщо ви хочете працювати без відволікання в соціальних мережах або скоротити час перед екраном, деактивація облікового запису IG звучить як ідеальний варіант. Продовжуйте читати далі, щоб дізнатися, що станеться, коли ви деактивуєте Instagram.

Чи може хтось побачити, що ви переглянули його історію в Instagram, якщо ви деактивуєте свій обліковий запис?

Коли ви деактивуєте свій обліковий запис Insta, ваше ім’я автоматично видаляється зі списку перегляду історії. Однак, якщо особа побачить, що ви переглянули його, перш ніж вимкнути обліковий запис, вона знатиме, що ви це зробили. Після вимкнення облікового запису ваш профіль більше не відображатиметься в списку користувачів, які переглядають історію.

Як тимчасово деактивувати обліковий запис Instagram?

Щоб тимчасово деактивувати обліковий запис Instagram, виконайте наведені нижче дії.

1. Відвідайте Веб-сайт Instagram і увійдіть до свого облікового запису.

2. Клацніть піктограму свого профілю та виберіть опцію «Налаштування» зі спадного меню.

3. У розділі «Редагувати профіль» прокрутіть вниз і натисніть опцію «Тимчасово вимкнути мій обліковий запис».

  Чи можете ви створити Instagram без Facebook?

4. Виберіть потрібну причину деактивації облікового запису та повторно введіть пароль.

5. Далі натисніть опцію «Тимчасово вимкнути обліковий запис».

Що станеться, якщо ви тимчасово вимкнете Instagram?

Коли ви деактивуєте свій обліковий запис IG, ваш обліковий запис зникає на деякий час, доки ви не активуєте його знову. Вас буде приховано зі списку підписників, і інші користувачі не зможуть переглядати ваш профіль.

Як довго ви можете тимчасово вимкнути свій Instagram?

Ви самі вирішуєте, як довго ви хочете залишити свій обліковий запис Instagram тимчасово вимкненим. Повторний вхід дозволить вам повторно активувати його, коли забажаєте.

Що відбувається, коли ви деактивуєте обліковий запис Instagram?

Коли ви деактивуєте свій обліковий запис Instagram, інші користувачі не зможуть переглядати ваш профіль і не зможуть надсилати вам повідомлення.

Чи можете ви деактивувати свій Instagram на рік?

Так, ви можете деактивувати свій обліковий запис Insta скільки завгодно. Навіть якщо це протягом року, ви все одно зможете швидко увійти у свій обліковий запис і використовувати його так, як ви його залишили.

Чи можете ви відключити обліковий запис Instagram на 3 місяці?

Так. Немає обмежень щодо того, як довго ви можете тримати свій Instagram деактивованим. Таким чином, навіть якщо ви знову ввійдете до свого облікового запису через день, місяць або навіть рік, ви все одно зможете отримати доступ до свого облікового запису Instagram у тому ж вигляді, у якому ви залишили його перед деактивацією.

Деактивація Instagram видалить усе?

Ні, деактивація вашого облікового запису IG не видаляє жодних фотографій чи відео, які ви опублікували, а також повідомлень, лайків і коментарів до будь-яких публікацій. Ваші дані будуть приховані від інших користувачів лише тоді, коли ви вимкнете свій обліковий запис. Однак ви не втратите жодних даних Instagram протягом періоду деактивації.

  Як переглянути приватні профілі Instagram

Скільки разів можна деактивувати Instagram?

Ви можете деактивувати свій обліковий запис Instagram лише раз на тиждень через Веб-сайт Instagram на комп’ютері чи мобільному телефоні або через додаток Instagram, якщо у вас є iPhone.

Чи можете ви деактивувати Instagram і повернути його?

Так, ви можете деактивувати свій обліковий запис IG і повернутися, увійшовши в нього знову, використовуючи своє ім’я користувача/номер телефону, адресу електронної пошти та пароль. Немає визначеного терміну, коли ви можете залишити свій обліковий запис деактивованим. Тому ви можете будь-коли деактивувати свій обліковий запис.

***

Ми сподіваємося, що цей посібник був корисним і ви змогли дізнатися, що відбувається, коли ви деактивуєте Instagram. Не соромтеся звертатися до нас із своїми запитами та пропозиціями через розділ коментарів нижче. Також повідомте нам, про яку тему ви хочете дізнатися в нашій наступній статті.