Чи сповіщає Instagram, коли ви робите знімок екрана DM?

Instagram – це перше, що спадає на думку, коли ви публікуєте фото чи відео в соціальних мережах. За останні п’ять років кількість його користувачів щодня зростала, оскільки він пропонує багато цікавих функцій. У Instagram є круті фільтри, автоматично генеровані функції редагування ваших публікацій і історій, оплачувані партнерства або співробітництва та ролики. Найкраща частина Instagram полягає в тому, що це чудова платформа для просування вашого вмісту, створення свого бренду та заробітку через платні рекламні акції. Втручання в конфіденційність викликає серйозне занепокоєння навіть в Інтернеті, і ви повинні знати про застереження. У Snapchat надіслане повідомлення знищується, щойно отримувач його побачить. Як і Snapchat, Instagram також запустив режим зникнення. Він також має функцію для зникнення фото в Instagram. Але чи можуть люди бачити, коли ви робите скріншот в Instagram? Якщо ви хочете дізнатися більше про це. Ми запропонували вам корисний посібник, який розповість, чи сповіщає Instagram, коли ви робите знімок екрана.

Чи сповіщає Instagram, коли ви робите знімок екрана DM?

Ви дізнаєтеся, чи сповіщає Instagram, коли ви знімаєте екран, далі в цій статті. Продовжуйте читати, щоб дізнатися про це докладніше.

  Як відцентрувати або змінити місце розташування вашої біографії Instagram

Чи сповіщає Instagram, коли ви робите знімок екрана DM?

Так, Instagram сповіщає вас лише тоді, коли скріншот зроблено в режимі зникнення. Але Instagram не повідомляє нам, коли хтось робить скріншот будь-якого з наших зображень, роликів чи історій, навіть DM. Повідомлення, надіслані в приватному чаті, зникнуть, коли глядач побачить повідомлення. Отже, якщо ви зробите знімок екрана цих приватних чатів, Instagram зробить це повідомити вас про те, що ви зробили знімок екрана сторінки або зображення. Окрім цього, звичайні DM не мають цієї функції, і вони не отримуватимуть сповіщення про будь-які скріншоти.

Чи можу я зробити знімок екрана в режимі Vanish?

Так, ви можете зробити знімок екрана в режимі зникнення. Коли ви спілкуєтеся через DM, все, що ви надсилаєте, будь то текст, gif-файли, фотографії чи відео, усе залишається в чаті. Якщо ви ввімкнете режим зникнення, ви зможете надсилати повідомлення, що зникають. Зникнення тут означає, що повідомлення зникають, як тільки ви виходите з чату. Отже, таким чином ви можете надсилати зникаючий текст і зникаюче фото Instagram. І ви можете робити скріншоти DM у режимі зникнення.

Чи сповіщає вас Instagram, коли ви робите знімок екрана в режимі Vanish?

Так, Instagram сповіщає користувача щоразу, коли ви робите знімок екрана в режимі зникнення. Ви отримаєте сповіщення про те, що ви зробили знімок екрана. Отже, якщо ви отримали згоду від відправника. Ви можете зробити скріншот зникаючого тексту або зниклої фотографії в Instagram. У будь-якому іншому випадку, якщо ви робите скріншоти без згоди, це є порушенням конфіденційності. Хоча повідомлення зникають, як тільки ви закриваєте чат. Але їх можна використовувати під час звітності в Instagram.

  Як надіслати повідомлення другу у Facebook з Instagram

Що станеться, якщо ви знімете екран у режимі зникнення?

Щоразу, коли ви вмикаєте режим Vanish, тепер ви можете надсилати зникаючі повідомлення. Основна мета — захист конфіденційності обох сторін. Текст або медіа може містити конфіденційну інформацію, яку ви не хочете зберігати. Запис екрану в режимі зникнення – це спроба зберегти інформацію, яка не призначена для збереження. Тепер ви можете запитати, чи сповіщає вас Instagram, коли ви робите скріншот або запис екрана? Так, оскільки ви намагаєтеся зберегти інформацію, яка не призначена для збереження. Отже, Instagram повідомить про це відправника. Повідомлення все ще зникають. Але замість повідомлення Instagram покаже постійний текст про те, що ви зробили знімок екрана. Повідомлення про це як відправника, так і одержувача.

Чи сповіщає Instagram, коли хтось робить знімок екрана зникаючої фотографії в Instagram?

Так, Instagram сповіщає відправника. Коли одержувач робить скріншот зникаючої фотографії в Instagram. Зникаючий текст або медіа можна надіслати, коли ви вмикаєте режим зникнення. Якщо ти надсилати будь-який текст або медіафайли, поки ввімкнено медіафайли Vanish, вони зникнуть, коли їх побачать. Це означає, щойно ви виходите з вікна чату, повідомлення зникає. Якщо ви надішлете будь-яке особисте повідомлення або зображення, на якому одержувач робить скріншот, ви отримаєте сповіщення з таким написом [username] зробив скріншот.

Чи можете ви знати, чи хтось робить скріншот вашої історії в Instagram?

Ні, ви не можете знати, чи хтось робить скріншот вашої історії Instagram. Ця функція була запущена ще в 2018 році, але була скасована через критику. Instagram надає різні відомості про вашу історію в Instagram. Ви можете побачити, хто бачив вашу історію. Ви можете знати, як вони цим займалися. Але ця статистика не допоможе вам дізнатися, чи хтось зробив знімок екрана вашої історії. Отже, доки Instagram не запропонує спеціальну функцію для вирішення цього сценарію, наприклад, коли Instagram сповіщатиме, коли ви знімаєте екран у режимі зникнення DM, ви повинні бути обережними зі свого боку.

  Як знайти старий біос в Instagram

Якщо у вас є публічний обліковий запис, ви можете зробити свій обліковий запис приватним. Щоб усі ваші публікації та історії могли переглядати лише ваші довірені підписники. Instagram надав фільтр близьких друзів для історій. Якщо ви застосуєте цей фільтр, вашу історію переглядатимуть лише ті, кого ви оберете.

***

Тепер ми побачили, як можна захистити свою конфіденційність під час використання Instagram. Сподіваємося, ви дізналися про те, чи повідомляє Instagram, коли ви знімаєте екран. Не соромтеся звертатися до нас із своїми запитами та пропозиціями через розділ коментарів нижче. Також повідомте нам, про що ви хочете дізнатися далі.